For os er en aftale en aftale - Kvalitets malerarbejde på Sjælland

Spartelarbejde i Nordsjælland og København

Skal du have et professionelt resultat af dit spartelarbejde, så kontakt MD Malerservice, der kan udføre alt spartelarbejde, så grundlaget bliver perfekt inden maling.

Det lyder måske nemt, det med lige at bruge en spartel og en klat polyfilla, men det kræver omhu og ekspertise for at få et godt resultat. Og det har MD Malerservice, som har massiv erfaring med alle former for spartelarbejde.

Spartelarbejde med omhu

At lave godt spartelarbejde handler om viden, erfaring og teknik – og de rette redskaber. Hos MD Malerservice kan vi bruge spartel og materialer, så du får et perfekt resultat, uanset hvad der derefter skal ske med overfladen.

En overflade er ikke bare en overflade, og man bør altid tage udgangspunkt i hvilken type væg, der er tale om, inden man går i gang med spartelarbejde. Vi spartler på alle typer vægge, og kan med erfaring vurdere, hvordan hver enkelt væg skal behandles. Der er blandt andet forskel på, hvordan man behandler en væg i et vådrum, et opholdsrum eller udendørs.

Inden vi går i gang med at spartle undersøger vi, om der er revner, huller eller andre ujævnheder, der skal fyldes op og udjævnes. Skal vi spartle en hel væg, bruger vi sandspartelmasse, og fylder inden da eventuelle revner og huller op med gipsfiller, da det næsten ikke synker og samtidig hærder helt op.

Efter spartling kan vi opsætte filt eller væv, inden der eventuelt skal males. Vi kan også opsætte tapet eller vi kan lade væggen stå rå, som den er. Valget er dit.

Hos MD Malerservice kan vi lave mange former for spartling:

  • Filtsning
  • Pudsning
  • Vandskuring
  • Fuldspartling af gipsvægge og -lofter

Opsætning af filt eller væv

Ingen resultater bliver gode, uden et ordentligt grundlag. Derfor er godt og professionelt spartelarbejde så vigtigt.

Når vi er færdige med din spartling, kan vi opsætte filt eller væv. Filt kan opsættes, hvor der ønskes en meget fin struktur og væv, der er lidt grovere i strukturen, bruges hvis der ønskes et råt look.

Begge dele styrker væggen, når den efter spartelarbejde er udjævnet og ikke har huller og revner. Tapet kan derefter opsættes, men vi maler også gerne direkte ovenpå filt eller væv, og med en god spartling inden, vil det endelige malerresultat blive bedst.

Kontakt os og få et tilbud på spartelarbejde

Vi kører ud for at lave flot spartelarbejde i København, Nordsjælland og Køge men også gerne på resten af Sjælland, hvis behovet er der. Du kan kontakt os enten via formularen her på siden eller ved at ringe til os på tlf. 25 72 26 35, fortæller vi gerne, hvad vi kan tilbyde inden for spartelarbejde.

Uforpligtende tilbud

For os er en aftale en aftale - Kvalitets malerarbejde på Sjælland