For os er en aftale en aftale - Kvalitets malerarbejde på Sjælland

Malerarbejde med kvalitet på hele Sjælland

MD Malerservice er dit malerfirma, hvis du skal have lavet solidt malerarbejde.

Vi løser maleropgaver af alle slags og med fokus på kvalitet. Vi har den bedste maling i malerspanden og dygtige malere til at påføre den.

Et professionelt resultat kræver god maling og fokus på detaljen, og det har vi hos MD Malerservice. Vi lever af at levere godt malerarbejde, og derfor løser vi opgaver med maling af alle typer overflader såvel ude som inde. Ingen opgave er for stor, og ingen opgave er for lille.

Maling af alt fra små lister til store facader

Når vi siger, at vi maler alle flader, så mener vi det. Vi kommer lige så gerne for at løse malerarbejde med tre små paneler, som vi rykker ud for at male hele din facade.

Uanset hvad, så har vi fokus på, at det skal være et resultat, der er så godt, at vi selv ville bo i det. Du skal helst være mere end tilfreds, for du skal se på det hver dag mange år frem.

At være maler er en livsstil, og vi finder glæden i at gøre vægge, døre, karme, lister, lofter, gulve og facader smukkere end de var, inden vi gik i gang. For mennesker trives bedst i pæne omgivelser.

Nogle tænker måske, at den klat maling kan de da godt selv lige smøre på, men der er en grund til, at man tager en uddannelse som maler. Og dermed lærer man alle de teknikker, der gør, at resultatet bliver helt perfekt, uanset hvilken baggrund det skal males på.

Vi har også ekspertisen i at lave spartelarbejde og udbedre forskellige ujævnheder, inden vi går i gang, så overfladen er så fin som mulig at lave malerarbejde på.

Er det nødvendigt, kan vi opsætte filt eller væv inden maling og grunde det.

Malerarbejde med kvalitet

Når vi laver malerarbejde, bruger vi kun de bedste materialer, andet kan ikke betale sig. Når man bruger maling af god kvalitet får man et holdbart resultat. Måske har du selv prøvet at købe billig maling og så erfaret, at du må male både 5 og 6 gange, før det dækker? Billig maling er mest vand, og det er livet for kort til at male med. Kvalitetsmaling kan vi købe til andre priser, end du kan som privat kunde, og vi kan derfor stå for maling af din bolig eller ejendom til konkurrencedygtige priser.

Få en pris på godt malerarbejde

Vi kører ud for at lave malerarbejde i København, Nordsjælland og Køge, men også gerne resten af Sjælland, hvis opgaven kræver det – og vi kommer gerne forbi for at give dig et uforpligtende tilbud på professionelt malerarbejde. Kontakt os enten via formularen her på siden eller ring til os på tlf. 25 72 26 35, så kommer vi og drøfter maling med dig.

Uforpligtende tilbud

For os er en aftale en aftale - Kvalitets malerarbejde på Sjælland