For os er en aftale en aftale - Kvalitets malerarbejde på Sjælland

Maling af flyttelejligheder på hele Sjælland

Med massiv erfaring klarer vi maling af flyttelejligheder i alle ejendomme på hele Sjælland. Vi ved, hvad der skal til for at genskabe en lejlighed efter brug, og vi rykker gerne ud med kort varsel.

Maling af flyttelejligheder kræver både omhu og viden, og det har vi hos MD Malerservice. Vi har sat mange flyttelejligheder i stand, så de står klare og parate til, at nye beboere kan flytte ind i dem.

Eksperter i flyttelejligheder

Hos MD Malerservice er vi eksperter i at få enhver lejlighed til at fremstå nyistandsat og indbydende igen. Det er ikke alle lejligheder, der er lige pæne, når folk flytter fra dem, og nogle gange kræver det solidt arbejde at få genetableret lejligheden, der kan bære præg af både slitage og mislighold.

Det er der heldigvis råd for, og med den rette spartling, grunding og maling kan vi gøre lejemålet indflytningsklart igen. Vi påtager os gerne at stå for maling af en enkelt flyttelejlighed, ligesom vi også gerne maler flere ad gangen. Står du med mere end én flyttelejlighed, kan vi lave et godt tilbud afhængig af, hvor mange lejligheder, der er tale om.

Fra A til Z ved maling af flyttelejlighed

Når man kommer ind i en flyttelejlighed, er der oftest behov for at få malet den fra A til Z eller fra loft til gulv. Vi kender alle krinkelkrogene, og ved, hvordan vi kan få dem malet med et stærkt og holdbart resultat.

Vi maler typisk:

  • døre og vinduer, herunder karme og paneler
  • skabe og hylder, herunder låger og kanter
  • vægge – også skråvægge
  • lofter – gipsplader og trælofter
  • vådrum – toilet, bad og bryggers
  • trappeopgange
  • facader

Vi ved, at for at kunne modstå mere end almindelig slitage skal der males med både grundighed og kvalitetsmaling. Hos MD Malerservice kan vi ”pakke” en flyttelejlighed ind i maling, så man ikke ser grimme mærker og misfarvninger længere. Vi udjævner også, hvor der måtte være huller og revner i vægge og lofter.

Da der oftest er kort tid fra udflytning til indflytning, kan vi rykke ud og løse opgaven med maling af flyttelejligheder med kort varsel. Og naturligvis til konkurrencedygtige priser.

Få tilbud på maling af en eller flere flyttelejligheder

Vi kører ud for at male flyttelejligheder i Nordsjælland, København og Køge men kører også gerne til andre dele af Sjælland, hvis opgaven er der – så kontakt os og hør, hvad vi kan tilbyde, enten via formularen her på siden eller ved at ringe til os på tlf. 25 72 26 35 – så er vi klar til maling af din flyttelejlighed med et stærkt resultat.

Uforpligtende tilbud

For os er en aftale en aftale - Kvalitets malerarbejde på Sjælland