For os er en aftale en aftale - Kvalitets malerarbejde på Sjælland

Facademaling af alle facader på Sjælland

Er husfacaden blevet trist at se på? Det danske vejr sætter sit præg på husfacaderne på såvel huse, villaer, erhvervsbygninger og lejlighedskomplekser, og så kan en facademaling være nødvendig for at få frisket huset op igen.

MD Malerservice kommer gerne og udbedrer din ejendoms facade, og kan tætne revner i murværk, inden vi laver facaden.

Langt de fleste ejendomme vil se langt mere velholdte ud efter en facademaling. Du opnår også en forøgelse af ejendommens værdi.

En facademaling frisker op

Når vind og vejr har sat sit præg på en ejendom, vil den oftest blive mat i farven og måske have afskallet maling, der giver ejendommen et kedeligt præg og får den til at virke misligholdt. Ser den først misligholdt ud, kan det opfordre til graffiti og andet hærværk, og en ejendom med en grim facade er der ikke mange, der har lyst til at bo i. Samtidig kan en virksomhed have svært ved at signalere, at den sælger kvalitetsvarer, hvis facaden fortæller det modsatte.

MD Malerservice kan udbedre ujævnheder og male din facade i nøjagtig den farve og med den struktur, du ønsker.

Vi maler facader med alle former for facademaling, og kan skabe et resultat, der får enhver ejendom til at se meget velholdt ud.

Måske ønsker du at bevare den eksisterende farve, men blot få den frisket op? Det kan også være nu, du kan vælge at få dit hus malet i den solskinsgule eller antracitgrå, du altid har drømt om? Uanset hvad, kan vi male det.

Vi maler både små og store facader

MD Malerservice har ekspertisen til at male alle typer facader, og kan løse alt fra den mindre husfacade til den større virksomhedsfacade eller et helt boligkompleks. Der er også faste rammer for, hvordan facaden på et boligkompleks skal se ud, og vi kan friske op i alle nuancer. Vi har stillads og materiel til at varetage enhver opgave i selv den omfattende størrelsesorden.

Og naturligvis rydder vi op efter os selv, så det er mindst muligt generende at have malere gående. Vi er både diskrete og omhyggelige, og så udfører vi facademaling med et smil på egen facade. Simpelthen fordi vi kan lide det, vi laver.

Få et tilbud på facademaling

Står du med såvel en mindre facadeopgave som en stor facaderenovering, kører vi gerne ud i København, Nordsjælland og Køge, og hele Sjælland, for at foretage en professionel facademaling, og vi kommer gerne forbi for at give dig et godt og uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os enten via formularen her på siden eller ved at ringe til os på tlf. 25 72 26 35 – så kan din facade blive byens flotteste!

Uforpligtende tilbud

For os er en aftale en aftale - Kvalitets malerarbejde på Sjælland